Om hästbilderna

Ni som har hästar på stallen i Hågadalen har troligen sett mig går förbi med min kamera, som jag har gjort de flesta dagarna sedan början av 2010.

Jag är frilans fotograf, men plåtar hästarna mest för att det är kul, och en bra anledning att komma bort från datorn mitt på dagen.

Jag lägga upp bilderna på den här sidan så att alla kan njuta av bilderna av dessa vackra djur, men du kan också köper kopiorna från mig om du vill. Många av sidorna har en webshop funktion inbyggt där du kan betala med kreditkort, men det går också bra att skicka email, eller prata med mig på stallet, särskilt om du vill ha en storlek eller produkt som inte finns i listan (t ex din häst på en kopp eller musmatta). För att slippa frakt kostnad kan du välja “leverans efter överenskommelse”, och då kan jag lämna bilderna på stallet eller till din postlåda om du bor i Norby eller Eriksberg. Här hitta du prislistan.

Ibland ser du förvandlade färger i en bild t ex svart-vit eller bruntonad. Det passar vissa bilder bättre än andra, men säg till om du vill har det eller en annan beskärning i en beställning.

De flesta verkar uppskata min verksamhet, men om du vill att jag inte plåta dig eller din häst, eller tycker inte om en särskilt bild som jag har lagt upp, skicka bara en mail så respektera jag det.

De hästarna som jag lyckas identifiera får egen sida under den här, med de bilder som jag tycker mest om, och de allra bäst bilder (samt hästar jag inte känner igen) kommer in på “Blandat".

Det händer att jag tar massor med bilder på en häst och rittare under en dag, och har svårt att välja ut de där hästen ser bäst ut. Då lägga jag upp alla dugliga bilder temporärt under dagens datum, och ber rittaren att väljer dennes favoriter 5-10 stycken, som jag sedan flytta över till hästens sida. Du väljer genom att klicka på 'välj' knappen som är brevid varje bild, och sedan fyller i formuläret längst ned på sidan. Då får jag en lista över bilderna som du har valt.

Om du vill ha en gratis stallbox skylt med reklam för mitt företag på, skicka mig ett mail om vilken bild du vill har på skylten (helst quadratisk). Skylten kommer att vara A4 i storlek, laminerad i plast, med en vit fält under bilden där man kan skriva antäckningar. Bilden har hästens namn och min logotyp på. Ett exempel finns här.

Vi ses ut på Hågadalen,

Mark Harris, Frozentime Images

mark @ frozentime.se